Maxikjolen som kan benyttes til alt!

Vi elsker maxikjolen! Denne kan du bruke til alt, både til hverdags, fest og på jobb! Style den opp og ned, etter anledningen. De fleste kroppsfasonger passer den lange kjolen godt, uavhengig om du er høy eller lav.

Pass derimot på at den ikke blir for stor og lang. En rett eller tettsittende maxikjole passer best til deg som er slank. Hvis du har litt mage, kan du gå for en maxikjole med empiresnitt. Da er den smalest rett under bysten, og gir en flatterende figur. Har du har en firkantet fasong, kan du bruke et belte i livet for å fremheve midjen.

1. Bik Bok. 499,- 2. HM. 399,- 3. Bik Bok. 399,-

Denne kan styles med en kul denimjakke, sneakers og kult tilbehør.

Vår imagestylist Iselinn Nilsen hjelper deg med fargeanalyse, stilanalyse og shopping assistanse. For mer informasjon: ONLINE BOOKING:

Andre artikler som kan interessere deg