Sportslige nyheter for 2019!

Hvorfor ikke starte det nye året på en ny og sunnere måte? Trening og aktivitet har mange fordeler og med et par nye, freshe treningsplagg får man ny driv til å sette i gang! MX Sport og Stormberg har begge et bredt utvalg i trenings-og fritidstøy i denne sesongens farger. Også på sportsfronten ser vi rolige, duse pasteller med innslag av brente toner og blått i flere nyanser. De utrolig kule settene fra Röhnisch kommer i flere farger og mønster, og alle har en egen flaske som matcher antrekkene.

Hva du spiser er også viktig og derfor er det nye sortimentet av «Supermat» fra Life helsekost et viktig og godt supplement i hverdagen. Passer perfekt som ingrediens i en treningssmoothie eller som strø på yoghurten eller morgengrøten. Fantastisk godt!!

Sett deg nye mål for 2019 og ta turen innom oss for å se alle de spreke nyhetene!

—————–

Röhnisch tights navy dot 399,- Mx Sport

Röhnisch Flattering singlet navy dot 349,- Mx Sport

Röhnisch small glass bottle combat green 299,- Mx Sport

Hemnes Jakke 799,-(499,- i kampanjepris for øyeblikket) -Stormberg

Super.Nature supermat fra kr 99,- Life helsekost

 

Andre artikler som kan interessere deg