Herremoten denne våren!

Freshe, nye varer er stadig på vei inn til våre herre-butikker!

I motebildet for gutta ser vi mange av de samme fargene som på dame. Duse toner i grønt og lavendel, og med kontrast av rødt og mørkeblått. Her er det også mye mønster man kan leke seg med, slik man ser på skjortene hos Dressmann. Hvis du synes det blir for mye av det gode, kan det være fint og å gå for de duse, ensfargede genserne og heller ha en skjorte under med litt mønster på.

I buksemoten ser vi alt fra løsere jeans til dressbukser med en sporty tvist. La det være strikk i livet eller andre sportslige detaljer som gjør uttrykket mindre stivt. Det skal fortsatt være joggesko(til alt!)men hos bla Kleins og Volt ser vi mange fine, klassiske skinnsko som er supert for en litt strammere look.

Mye å velge i, og mye å se på! Kom innom våre butikker og bli inspirert!


Regnjakke Stockholm fra Stutterheim hos Volt 2199,-

Genser Jaden Sweatshirt fra These Glory Days hos Volt 699,-

Bukse grønn fra Boss hos Kleins 1500,-

Skjorte med blått/hvitt mønster fra Dressmann 599,-

Skjorte med blått/rødt blomstermønster fra Dressmann 299,-

Boxershorts turkis mønster fra Dressmann 99,-

Joggesko grønn fra Cult hos Skoringen 599,-

Andre artikler som kan interessere deg