Vårens nyheter for de minste!

 

De minste trenger kanskje noe nytt til våren de også? Kanskje har de vokst ekstra mye i vinter? Nye farger og snitt er alltid gøy, så ta en titt på nyhetene til våre butikker!

Mye grønt går igjen også i barne-moten denne sesongen, samtidig som vi ser innslag av gult, oransje og blått. Mye denim både i bukser, skjørt og selekjoler blandet med søte blomstermønster i kjoler og overdeler.

Din Sko har masse nyheter allerede og vi ser tydelig at det skal være sneakers i år også. Det fine er at flere av modellene i sneakers finnes i vanntette varianter- perfekt for de små som planlegger å hoppe i sølepytter utover våren!

Når det kommer til materialer ser vi en del velur, i tillegg til denim og ellers mye bomull. Snittene er behagelige, ingenting skal behøve å sitte trangt på de små og spesielt på buksene ser vi at mange modeller begynner å bli videre i beina, også til barna.

Kom innom, og la deg inspirere!

 

———————————————

Skalljakke mintgrønn Polarn O. Pyret 799,-

Genser mintgrønn med mønster Polarn O.Pyret 249,-

Selekjole i blomstermønster Polarn O.Pyret 349,-

Sokker 3.pk Polarn O.Pyret 149,-

Gul genser til gutt Cubus 99,-

Jeans H&M 199,-

Gul velur-genser til jente WOW 299,-

Sneakers sort med blomstermønster Din Sko 249,-

 

Andre artikler som kan interessere deg