Dette trenger du for å overnatte ute!

Sommer og tidlig høst betyr muligheten til å overnatte ute! Det er mange fordeler med å være ute i naturen. Frisk luft, avkobling, mosjon, tid med venner og familie er noen av de. Man kan starte med en enkel pakke om man ønsker å komme seg ut og prøve seg på overnatting. Her er det du trenger:

  • Trenden med hengekøye har eksplodert de siste årene, og hos Mx Sport får du hengekøyer i alle farger fra Ticket To The Moon! Denne populære hengekøyen er lett å ha med seg, og passer både for hvile underveis på turen, samt til overnatting. Heng den opp i skogen, på hytta eller i båten. Mx Sport
  • Det kan bli kaldt på natta og da er det godt med et ekstra lag med ull. Sommer-ullen i 100% merinoull fra Devold er helt fantastisk mykt, varmer og puster. Finnes i mange tøffe design i både t-skjorter, jakker og gensere til dame og herre.  T-skjorte herre Hoodie dame Mx Sport
  • Ønsker du heller å gå for et telt anbefaler vi Vapor 2-mannstelt fra Marmot. Perfekt telt for turer med lav vekt og høy komfort. Mx Sport
  • En god sovepose trenger du uansett om du skal sove i hengekøye eller telt. Denne fra Marmot gir god varme og er lett å få med seg.  Mx Sport
  • Liggeunderlag er alfa omega, for en tørr og varm nattesøvn. Liggeunderlaget fra ThermaARest overflaten reflekterer varmen tilbake til kroppen din, og er trolig det letteste og mest kompakte liggeunderlaget på markedet. Liggeunderlag  Mx Sport

GOD TUR!

Andre artikler som kan interessere deg