Flexiwork

Kontorplass (dagleie)

Bestill kontorplass i åpent kontorlandskap ved Flexiwork.

Stor lyst kontorlandskap med gratis wi-fi, kaffe og tilgang til printer.

Betal for kontorplass bare de dager du trenger kontorplass. Kontorlandskapet er åpent fra kl 6-24.00, alle dager hele uken

Kontolandskapet er stille-sone. Planlegger du teamarbeider, møter el. så anbefaler vi at du leier møterom til oss istede. Møterom kan bestilles på samme nettside.

Adressen er Falkenborgvegen 9, 7044 TRONDHEIM. Utenfor Flexiwork er det knutepunkt for buss så det er lett og komme seg til og fra. Flybussen stopper også her. Kommer du hit med bil så har vi stort parkeringshus som har gratis parkering i de to første timene, deretter kr 20 pr time. Eller du kan leie deg parkeringsplass på månedsbasis. Dette på samme nettsted.

Kontor (månedsleie)

Du kan leie deg kontor på månedlig basis til oss. Leieforholdet løper fra den 1. i hver mnd. Ingen oppsigelsestid. Betal leie for kontor bare de måneder du trenger eget kontor. Gratis wi-fi og tilgang til gratis kaffe. Kontorene våre ligger på Sirkus Shopping kjøpesenteret, så du har kort avstand til butikker og spisesteder. Adressen er Falkenborgvegen 9 7044 TRONDHEIM. Når du har gjennomført bestillingen så vil du få en adgangskode og romnr til kontoret du har bestilt. Du vil ha tilgang til en kontorstol, skrivepult og wi-fi. Du har også tilgang til felles kantine hvor du kan kjøpe lunch og få gratis kaffe/te.Du kan bestille deg kontor 3 mnd frem i tid. Du har tilgang til kontoret hverdager fra kl 07.00 – 23.00.

Når du har gjennomført bestilling så vil du få link til adgangskode til kontoret på sms.

Kvittering på kjøpet kommer til deg på mail

Andre artikler som kan interessere deg