Mattips til en travel hverdag!

Det siste året har mattrenden Buddha Bowl tatt av på norske og internasjonale matnettsteder. Buddha Bowl er en, i hovedsak, vegetarisk rett hvor råvarene er dandert delikat i en bolle. Denne kjøleskapsgrøten er laget etter samme prinsipp. Bær og frukt kan du variere etter eget ønske (og etter hva du har i kjøleskapet).

KJØLESKAPSGRØT MED MANDLER, BANAN OG BRINGEBÆR

Dette trenger du til 1 stor porsjon eller 2 små:

1 dl TINE Yoghurt Fyldig Pasjonsfrukt

1 1/2 dl melk

1 ss chiafrø

1 dl havregryn

1 klype salt

1/2 ts vaniljepulver

1 ss honning

Topping:

1 banan

1 neve bringebær

2 ss mandelflak

1 ss agavesirup

SLIK GJØR DU:

Rør yoghurt, chiafrø og havregryn sammen.

Smaksett med salt, vaniljepulver og honning.

Hell i en bolle og sett kjølig til dagen etter.

Rør i grøten og pynt med skiver av banan, mandelflak og bringebær

Lag et fint mønster der de forskjellige ingrediensene ligger i striper.

På toppen heller du litt agavesirup.

 

Hos Coop Mega finner du yoghurt med mange spennende smaker.

DU kan bruke den yoghurten du liker best i kjøleskapsgrøten. I denne tropiske varianten er yoghurt med pasjonsfrukt et ypperlig valg. Kombinasjonen av denne fyldige yoghurten, banan og bringebær gir en herlig frokost som du vil ha hver morgen.

1-2-3 NYT!

 

 

Andre artikler som kan interessere deg