Handle miljøvennlig hos NOA NOA

Visste du at Noa Noa har en egen miljøvennlig kolleksjon?

Tankegangen bak Noa Noa´s kolleksjon «On this note» er i utgangspunktet ikke at man kjøper trender, men heller bygger garderoben med sin egen personlige stil. Da plaggene er mindre trend-baserte, blir de også mer langvarige.

Bruken av økologisk bomull, silke, resirkulert polyester og tencel gjør at klesproduksjonen blir mye mer økovennlig, da disse stoffene innehar bedre egenskaper enn mange andre stoffer som for eksempel vanlig bomull og polyester.

Tencel er det nyeste stoffet introdusert til Noa Noa, som går for å være ett av de mest miljøvennlige stoffene å bruke i dag. Det kommer fra eukalyptus- trær og bruker mye mindre vann og energi i produksjon enn for eksempel bomull. I tillegg er det nedbrytbart.

            

Velkommen til en hyggelig handel, med god samvittighet hos NOA NOA!

Andre artikler som kan interessere deg