Nilson Shoes velger bærekraftig strategi!

Din sko og Nilson shoes gjennomfører mange tiltak for reduksjon av klimagasser og for en mer bærekraftig utvikling. Både produktutvikling, produksjon, logistikk, salg og bruk er områder hvor det er satt i gang tiltak. Her er noen av de:

Produktutvikling

Nilson Group aksepterer bare skinn og pels som kommer fra dyr som er oppdrettet for kjøttproduksjon og der kinnet/pelsen er et biprodukt. De aksepterer ikke skinn eller pels fra katter, hunder, karakul-lam eller lam/sau som er blitt utsatt for mulesing.

De aksepterer heller ikke skinn eller pels fra mink, rev, kaniner eller andre dyr som er oppdrettet, fanget eller avlivet på grunn av deres pels.

Produksjon

I produksjonen er det mange tiltak som kan gjøres for å produsere mer bærekraftig. Nilson Group har som mål å heve kompetanseutviklingen av leverandører/fabrikker og være bevisst på etiske retningslinjer ved valg av fabrikk og i samarbeidet med de. Reduksjon av kjemikalier i produksjon er også noen av hovedpunktene de jobber med.

Logistikk

Båt-transport prioriteres da det av miljømessige årsaker er bedre enn fly/motorkjøretøy. Det jobbes også med å optimere fyllingsgraden i deres kartonger.

Hva kan du som forbruker gjøre?

Skopleie forlenger levetiden! Sortimentet i skopleieprodukter kan brukes på alle typer materialer de produserer sko i. Og ved å jevnlig bruke riktige produkter på dine sko, vil de vare mye lengre.

Produktene er selvfølgelig helt frie for fluorerte stoffer.

Få mer informasjon i butikk! Velkommen til Din sko & Nilson Shoes!

Andre artikler som kan interessere deg