Ryggsekken som passer deg!

Hos MX-Sport finner du mange gode sekker til turene i vinter og sommer. 🌦
Ta turen innom. Prøv sekken. Tilpass den etter din rygg og velg en sekk etter ditt behov 🎒
God tur!
 
 
Ting å tenke på når du skal kjøpe ryggsekk:
 
Et stabilt bæresystem med mange justeringsmuligheter gir bedre muligheter til å tilpasse ryggsekken etter ryggen din.
 
En dagstursekk skal være akkurat stor nok til at du får med det du trenger til en lang dag i fjellet.
Sekken skal gjøre jobben med å romme det du vil ha med deg, og være mest mulig behagelig og minst mulig tyngende å gå med.
 
Alle ryggsekkene er laget av vannavvisende materialer (ikke vanntett), med unntak av detaljer i nett og elastiske materialer. Inntrengning av fuktighet ved regn skjer først og fremst i glidelåser og sømmer. Jo færre det er av disse, desto mer vannbestandig er ryggsekken.
 
Avtakbart topplokk gjør det mulig å pakke høyt og fremdeles ha en god komprimering og værbestandighet. Mange ryggsekker har utvendige kroker og fester for å feste ekstern pakning som f.eks. liggeunderlag. Når du pakker på utsiden av sekken, er det ekstra viktig at du passer på at tyngdepunktet ikke kommer for langt ut fra kroppen. Regnbeskyttelsen som følger med ryggsekkene, er som regel ikke dimensjonert for å dekke ekstern pakning
.

Andre artikler som kan interessere deg