Nytt fargekart fra Lady hos Jernia

2020 – ET HELT NYTT TIÅR!

Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos Jernia!

12 NYE FARGER FOR UNIK ATMOSFÆRE

Farger har en stor påvirkningskraft på trivselen vår! Det handler om å skape rom for gode opplevelser og balanse i livet. Jotun feirer 2020 med å lansere 12 helt nye farger fra LADY. Hver og én av fargene har tydelig karakter og sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer. De nye fargene er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter, for et vakkert og personlig interiør.

Les mer om fargene for 2020 her: https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/en-hyllest-til-fargene-nytt-fargekart-fra-lady/

Eller ta turen innom Jernia for tips og veiledning på farger og hvordan bruke produktene.

Andre artikler som kan interessere deg