Minikurs med Gulating – gratis arrangement

Ølsmaking med Gulating.

23. juli kl. 19

Kurset er gratis. Begrenset antall plasser.

Lær om historien, bryggeprosessen, øltyper, råvarene, skjenking, glassvalg og serveringstemperatur. Det vil bli smak av 5 ulike øl typer. Gratis arrangement. Varighet ca 1,5 time. 18 års aldersgrense.

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikurs. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker. Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass.

Book plass på Hoopla >>

Andre artikler som kan interessere deg