Høytlesning og minikonsert med Sandra Lyng!

Velkommen til gratis minikonsert og høytlesing av barnebøkene Corny med Sandra Lyng!

Lørdag 8. august kl. 12

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikonserter. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker.

Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass.

Artister og underholdning for resten av 2020 kan du finne på: sirkusshopping.no

Det norske folk ble først kjent med Sandra gjennom deltakelsen i Idol, hvor hun kom på fjerde plass. Året etter kom hitlåten «Sommerflørt», og debutalbumet «Døgnvill» kom i 2007. Sandra har en rekke hitlåter på samvittigheten, deriblant «Play My Drum», «Night after Night» og «Moonrise». Hun er også programleder for den populære podcasten Podepodden, hvor Sandra møter kjente personer og eksperter for å snakke om problemstillinger rundt fødsel, barn og foreldre.

Nå debuterer hun som barnebokforfatter med serien om enhjørningen Corny som har følelsene utenpå kroppen. Corny har sitt eget univers med spilleliste på Spotify og en YouTube-kanal

Vi følger FHI sine råd om smittevern for arrangement.

Det er begrenset antall plasser, book billett her>>

Andre artikler som kan interessere deg