GRATIS hobbykurs med Panduro

GRATIS hobbykurs i regi Panduro torsdag 6. august kl. 18 – 19

 

Starter torsdag 6. august kl. 18-19

Oppmøte hos Panduro i 1. etg. (Går så samlet til kurslokalet)

Tema : dekorering av steiner.

Maks kapasitet: 20 stk

Steiner kan forvandles til praktisk talt hva som helst med litt maling og fantasi. Steiner og materiell er inkl. i kurset. Velkommen til små og store! Alle barn må være i følge med voksne!

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikurs. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker. Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass.

Begrenset antall plasser så book plass her >>  

Andre artikler som kan interessere deg