GRATIS kurs: Trening for bekken med Din Naprapat

GRATIS kurs i regi av Din Naprapat- og helseklinikk torsdag 3. september kl. 19

 Starter torsdag 3. september kl. 19-19.45

Oppmøte ved scenen i 1. etasje. (Går så samlet til kurslokalet)

Tema : Bekkenbunn og bekkenbunnstrening

 

Trening av bekkenbunn for gravide og etter fødselen.

Naprapat og sertifisert mammamagetrener Ingrid Oskarsson vil første holde et kort innlegg om hvorfor det er viktig med bekkenbunnstrening under graviditeten og etter fødselen. Du trenger ikke å være nybakt mor, det kan være 1, 2 eller 5 år siden sist fødsel. Etter eller under innlegget vil det være mulig å stille spørsmål, det blir et par knipeøvelser (kom som du er, trenger ikke treningsklær) og avslutningsvis kan Ingrid se eller kjenne på magene deres hvis dette er ønskelig. 

Ta med egen treningsmatte

 Maks kapasitet: 20 stk

Andre artikler som kan interessere deg