Vennebyen minishow 5.9

Lørdag 5.9 så får vi besøk av fantastiske Vennebyen! Kom på gratis show kl. 12 eller 14. Det blir møt og hils etter hvert show. Velkommen små og store 🤩

Begrenset antall plasser så book billett på forhånd.

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikonserter. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker. Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass. Artister og underholdning for resten av 2020 kan du finne på: sirkusshopping.no Vi følger FHI sine råd om smittevern for arrangement.

Link til show kl12

Link til show kl14

Andre artikler som kan interessere deg