Urban og Junkyard slår seg sammen!

Urban og Junkyard slår seg sammen!
Eieren av begge kjedene ( Varner – gruppen) slår sammen disse to konseptene til å bli Junkyard. Junkyard har mer enn 200 brands og er den ledende streetwear aktøren i Norden.
Junkyard åpner 4. mars.
Her ser du top brands du vil finne i butikken som er bland de 200 brands som Junkyard ha.
Junkyard har siden starten i 2002 hatt sine røtter i nordisk streetwear og skatekultur. Som en av de første nettbutikker innen skate og street har de gaten i blodet – noe som speiles i deres egne brands, SWEET SKTBS, JUNKYARD og YÔKE.
 
De tilbyr et kuratert utvalg av eksterne merkevarer der en unik miks av giganter som Nike og adidas, kombinert med mindre avantgarde-merker, gjør det enkelt å skape en personlig stil. Hos Junkyard finner du alt fra jakker, gensere, hoodies og jeans til sportsklær, sweatshirts, skateboards og sneakers.
 
Alle brands ser du her:

Andre artikler som kan interessere deg