På tur med Lars Monsen!

 

  • Lars Monsen Ranserdalen Classic Aluminium Coffee Pot – Noen ganger er det ikke nødvendig å finne opp kruttet på nytt — denne kjelen har alt det en god kaffekjele skal ha; den er lett, solid og praktisk. Det går raskt å koke opp vannet.

 

  • Lars Monsen Alaska – Gjennomtenkt, fullverdig kniv som Lars kunne valgt som den eneste kniven på en hvilken som helst ekspedisjon! Den heter ikke Alaska for moro skyld

 

  • Lars Monsen Rondane Classic Backpack

 

  • Lars Monsen Karasjohka Duffle Bag Orange/Black 50L – Meget slitesterk, romslig og praktisk Dufflebag

 

  • Lars Monsen Isteren Compact Spin Combo – 4pc 8` 240cm 4-14gr

 

  • Lars Monsen Karasjohka Ultra Light Packraft – Lars Monsens egne packraft-modeller! Opp gjennom årene har han testet mange forskjellige modeller fra ulike leverandør, og vet hva han vil ha. I samarbeid med en annen høyt respektert packraft-produsent til det norske markedet, Kipara, har han utviklet helt nye modeller i topp kvalitet og med løsninger ingen andre enn Lars Monsen og Kipara har.

 

 

  • Veldig praktisk solcellelader på 21W. Lader opp powerbanks, telefoner, kamerabatterier osv. 2 USB uttak og 2 karabin kroker. Henges lett på sekken eller plasseres på dekket på packraften. Trenger ikke bekymre deg for tomt batteri lenger.

Andre artikler som kan interessere deg