Dyrenes beste sjekketriks – lesestund

Sirkus sammen med Juba Juba festivalen inviterer – Lørdag 25.3 kl. 12

Malin som er kjent fra Dyrevenn på Barne-Tv kommer å leser fra boken sin: Dyrenes beste sjekketriks.

Dette blir et spennende, lærerikt og gøy forfatterbesøk!

Visste du at mohairgeitebukken sitt beste flørtetriks er å tisse seg selv i fjeset? At gibbonapene lager romantiske kjærlighetssanger som de kan synge sammen? At pingvinene frir med småstein? Eller at det finnes fisker som bygger gigantiske sandslott på havbunnen når de skal tiltrekke seg en make?

Malin Hellebø har jobbet som programleder i Dyrevenn på NRK Super. Hun elsker dyr og har skrevet boken «Dyras beste sjekketriks». Nå kommer hun til Juba Juba for å fortelle om alle de rare, ekle og søte triksene dyrene bruker for å finne seg en partner! Det blir høytlesing, massevis av morsomme fakta og en ganske merkelig lydquiz.

Er du glad i dyr? Eller kanskje på utkikk etter noen sjekketriks du selv kan bruke på jakt etter en kjæreste? Da bør du absolutt ta turen!

 

— Til de alle minste (som ikke vil se show) så blir det aktivitetsbord, der de kan tegne og fargelegge 🙂

Andre artikler som kan interessere deg