Online booking Image Stylisten

Vår imagestylist hjelper deg med fargeanalyse, stilanalyse og shopping assistanse.

For mer informasjon: ONLINE BOOKING:

Klesskapet er fult men ingenting å ha på deg?

Lite i garderoben som passer sammen?

Hvilke farger kler du?

Hvilken stil passer deg?

Hvordan bygger du opp en velfungerende garderobe?

Hvordan shopper du klær som du har lyst til å bruke igjen og igjen?

Vår imagestylist Veronica kan gjøre hverdagen din enklere. Veronica hjelper deg med å finne den stilen som passer din fasong  og de farger som vil være mest riktige for deg. Unngå dyre feilkjøp og finn klær som passer din personlige stil og figur. 
Dette er noe som passer både menn og kvinner i alle aldere, og det vil kunne bidra til å spare både tid og penger.  

Book en time i dag og velg mellom fargeanalyse, stilanalyse og personlig shoppingassistanse.

Fargeanalyse

Farger er ofte undervurdert i motebildet, og er noe av det første man legger merke til hos en person. Riktige farger kan gi huden en ekstra glød og gjøre at du føler deg frisk og opplagt. Trenger du hjelp med å finne ut hvilke farger du kler best og hvordan du kan kombinere fargene er fargeanalyse noe for deg. Vi benytter oss av fire ulike årstider. Ved å se på øyne, hår og hudtone vil vi finne din personlige fargeskala. 

 

Stilanalyse

Under denne timen vil du få tips og råd om hvilke klær og snitt som passer nettopp deg. Vi går i gjennom de siste trendene og finner din personlige stil. Dere vil sammen gå gjennom hvilke stil du foretrekker og hvordan behov du har. 

 

Shopping assistanse – Personlig shopper

Du får tre timer sammen med vår personlige shopper, der hun gjør en analyse av ditt behov og går i gjennom hva du ønsker. Deretter vil Veronica gå ut i senteret og plukket ut forslag til ulike antrekk, som du senere vil få prøve. I mellomtiden vil du få litt tid til å drikke kaffe, bestille lunsj eller jobbe i et koselig og tilbaketrukket rom. Denne konsultasjonen er perfekt for deg som enten skal fornye din garderobe, trenger nye jobbklær, trenger inspirasjon eller antrekk til en spesiell anledning, ikke liker å shoppe selv eller at du rett å slett trenger en second opinion i shoppingrunden.  Du kan kjøpe alle eller noen av plaggene etterpå, men det er ingen kjøpeplikt. 

 

Litt om Veronica

Veronica har universitetsutdannelse fra Barcelona innenfor design med spsialistering mote. Veronica har faglig god kompetanse innenfor området og lang erfaring med kundebehandling, styling og dekor. Veronica tar i mot deg i sin egen lounge med prøverom hvor du kan prøver klær i fred og ro, og ikke minst vil man nyte godt av Veronicas dyktige veiledning.