Sykkelhotell på Sirkus

Sirkus Shopping har fått smarte sykkelskap. Tilbudet er en del av en større satsing på grønn mobilitet.

Sykkelparkeringen er tilgjengelig via Bikely appen

Sirkus Shopping ligger i et kollektivknutepunkt, sentralt plassert i Strindheimskrysset med sykkelveier alle retninger. De er det første norske kjøpesenteret som investerer i trygg og smart sykkelparkering fra Bikely. Sirkus har opprettet et sykkelhotell med fire enerom for sykler plassert utendørs på torget i 1. etasje ved MX-Sport, ved busstoppen og sykkeltraseen mot sentrum. Sykkelparkeringen er tilgjengelig via Bikely appen, og kan brukes av alle syklister. Enerommene er utrustet med knagger, har god plass til bæreposer og er produsert lokalt i Trondheim.

Behovet for trygg sykkelparkering har sjeldent vært viktigere.

  • Vi ønsker at våre besøkende skal ha tilgang de enkleste og tryggeste sykkelparkeringsløsningene på markedet.
  • Vi som kjøpesenter ønsker å ta et felles ansvar mot en bærekraftig fremtid da Sirkus Shopping tenker miljø og bærekraft i hvert ledd. Sirkus ligger i knutepunktet med fantastiske sykkelveier (Miljøpakken) og vi har miljøbevisste gjester og vil legge til rette for besøkende.
  • Ingen grunn til at våre kunder som kommer til oss på sykkel skal ha dårligere tilbud enn de som kommer med bil, som kan parkere i vårt parkeringshus.

 

Andre artikler som kan interessere deg