Forkjølet? 5 tips fra Vitus Apotek

Flere som sliter med forkjølelse og influensasymptomer?

Vinteren er høytid for dette, så her kommer noen gode tips fra Vitus Apotek!

1. Mange er godt kjent med CuraMed halstabletter mot sår hals, men nå har de også kommet med en drikkbar versjon. Den inneholder vitamin C for immunforsvaret og kan virke svært lindrende for sår hals. I tillegg gir det litt ekstra å kose seg med en varm kopp med drikke når man ikke føler seg helt på topp! God for både kropp og sjel.

2. Sugetablettene Zyx anbefales av vårt apotek da det er en slags «smertestillende» for din såre hals. Den er både betennelsesdempende og lokalbedøvende, så hvis man har en veldig sår hals/betennelse i halsen kan denne gjøre susen. Det er viktig å følge doseringen og forhøre seg med lege/apotek før man tar den.

3. Fribol er halstabletter som er gode for en sår hals, men også når hosten setter inn. Den er dessuten sukkerfri og innheloder en god del naturlige urter som vil bidra til å lindre når symptomene står på som verst!

4 .Kleenex er en gammel kjenning, og her kommer den i en smart eske som du kan lett ha ved siden av deg på sengekanten. Den er god og myk og hindrer sår hud når du gjentatte ganger må snyte deg, hoste eller nyse!

5. Nycoplus C-vitamin anbefales som en av de beste måtene å forebygge forkjølelse og influensa. Vi har spesielt dårlig tilgang på vitamin C og D på vinteren her i Norge, så det anbefales å ta for å hjelpe immunforsvaret til å bli så sterkt som mulig.

11

Dessverre, blir man ofte syk en eller annen gang i løpet av vinteren og da er allikevel det beste rådet: hvile og å få i seg så mye væske som mulig! Og behøver man litt lindring er noen av disse produktene de aller beste.

Besøk Vitus apotek i 1. etasje for flere gode tips og råd!

Andre artikler som kan interessere deg