Økovennlig baby-kolleksjon fra Lindex!

Herlige, myke plagg i økovennlige materialer er endelig tilgjengelig hos Lindex!

Plaggene er GOTS-sertifiserte, noe som betyr at alle stegene i prosessen fra bleking til trykk og etiketter er i samsvar med GOTS-kriteriene. Og er ikke plaggene laget i økovennlig bomull, brukes også andre resirkulerte materialer som resirkulert polyester.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er en global tekstilbehandlings-standard for økovennlige fibre. Dette inkluderer økovennlige og sosiale kriterier. Lindex har i tillegg redusert antall leverandører for å øke åpenhet og innføre positive endringer for de som jobber i fabrikkene. Kjeden har lenge arbeidet for en mer miljøvennlig klesproduksjon og etter de begynte å ta betalt for plastposene sine, er det omtrent bare 30% av Lindex- kunder som velger å betale for en pose når de handler.

I tillegg til at dette er en miljøbevisst kolleksjon, er det også nydelige design med mange praktiske løsninger som bodyer med dobbel kneppe for lengre bruk, og pysjamaser med glidelås som kan åpnes både ovenfra og nedenfra. Kanskje bidrar også dette til mer og lenger bruk av hvert plagg?

Ta en titt under på noen av de flotte plaggene som hører til i kolleksjonen, og besøk Lindex i 2 etasje for å se enda mer:-)

 

 

Bamse 99,-

Hello Sunshine- genser 99,-

Mønstret kjole 129,-

Joggebukse 129,-

Blomstrete body 99,-

Genser med pære-trykk 149,-

Joggebukse gul 129,-

 

 

Andre artikler som kan interessere deg