Bli kvitt insektene!

Mange plages med maur, veps og andre insekter som gjerne dukker opp på denne tiden av året. I butikkene bugner det over av anbefalte produkter, men hva er mest effektivt? Her er en enkel oversikt over de mest effektive produktene du kan bruke for å bli kvitt problemene!

  1. Dette er en effektiv insektsspray som forebygger og bekjemper alle typer insekter som maur, fluer, sølvkre, veps, møll, flått, edderkopper, kakerlakker mm. En generell spray med virkningstid på 7-8 uker. 299,- Jernia
  2. Ikke bare er vepsen plagsom, men den kan også være farlig for barn og allergikere. Dersom du har fått et vepsebol på verandaen eller i hagen, er vepseskum det mest effektive. 99,50,- Jernia
  3. Maurlokkeboks er en effektiv løsning, og fungerer på alle typer maur innendørs. Maurlokkeboksen inneholder en kombinasjon av signalstoffer og aktive ingredienser som tiltrekker seg maurene. Når maur går inn i lokkeboksen, får de giften på seg og tar den med tilbake til maurtuen. Boet blir dermed forgiftet og utryddet. For å være sikker på at all maur er borte bør du la boksen stå i minimum 3 uker. 2 pk 99,50,- Jernia
  4. Super Permetrin er hovedsaklig egnet til innendørs bruk. Den er spesielt effektiv i bekjempelse av skjeggkre og sølvkre, men fungerer også godt på alle insekter man gjerne finner innendørs. Den er spesielt god for å komme til på vanskelig steder da en forlengelsesdyse som gjør jobben lettere! 149,- Jernia

 

Få mer hjelp og gode råd i butikk! Velkommen til Jernia!

 

 

 

 

 

 

 

Andre artikler som kan interessere deg