Skravlekoppen hos Rosenborg bakeri og Krem Mat og Kaffehus

Vi er glad og stolt for å ha fått Skravlekoppen hos Krem Mat og Kaffehus og Rosenborg bakeri på Sirkus! 😍

Hva er en Skravlekopp for noe?
En Skravlekopp er en grønn kopp som står sammen med de andre koppene på utvalgte kafeer, kantiner og møteplasser. Om du velger drikken din i en Skravlekopp, viser du andre i lokalet at du gjerne snakker litt med noen mens du drikker den. Om du trenger litt skravling – eller tilbyr litt skravling – er uvesentlig. Kanskje kan du prate med noen du aldri har pratet med før, kanskje kan du lære bort noe du kan, kanskje får du vite noe du ikke visste, kanskje dere møtes igjen, kanskje ikke?
Altfor mange i det lille landet vårt føler seg ensomme, eller ønsker mer kontakt med andre.
Kanskje en prat og en kaffekopp er akkurat nok?

Se Venke forteller om hva Skravlekoppen er her >>

Les historien til Skravlekoppen her >>

Andre artikler som kan interessere deg