Reparasjoner, vedlikehold og flere miljøvennlige tips fra Bjørklund

Bjørklund renser og reparerer bunadsølv

Reparasjoner 

Hos Bjørklund får du reparert klokken din i stedet for å kaste den! Bjørklund har et sentral-verksted bestående av faglærte urmakere, gullsmeder og diamantforfattere. De utfører alle typer reparasjoner. Dra innom Bjørklund på Sirkus så vil betjeningen uforpliktende se over dine smykker med lupe og kontrollere at fester for diamanter og edelstener ikke er slitte.

Om nødvendig vil de foreslå utbedringer og gi pris på dette. Bjørklund selger også rensemidler for å pusse smykkene dine selv. Alternativt kan du levere de inn for polering og rens om de skulle ha riper eller lignende.

 

Batterskift og klokkereparasjoner

Bjørklund skifter batteri og gjør lenkejusteringer i butikken. For reparasjoner av klokker sendes de inn til sentral-verkstedet hvor alle typer reparasjoner utføres. Alle klokker kan tas i mot, med unntak av Rolex og Breitling.

 

Klikk og hent

Kjøp på nett og hent i din Bjørklund- butikk

 

Bjørklund kjøper gullet ditt!

Visste du at Bjørklund tar i mot alt gammelt gull du ikke trenger lenger. På denne måten kan de gjenbruke gullet til å lage nye smykker og du kan kjøpe noe til deg selv eller noen du er glad i!

 

Gravering: 

Ønsker du å gjøre gaven mer spesiell eller personlig? Da kan Bjørklund gravere for deg. Besøk butikken og lever den inn til gravering der. Velkommen!

Andre artikler som kan interessere deg