Cubus jobber med bærekraft og sier nei til barnearbeid!

Cubus har en rekke bærekraftige merkinger på sine klær som f.eks Svanemerket og Better Cotton Initiative(BCI). Disse merkingene finner du blant annet på jeans, ullundertøy, babykolleksjon og basic-plagg. Det jobbes med å produsere også innen flere kategorier.

Returboks for brukte klær

I samarbeid med Fretex har Cubus innsamling av brukte klær. Det som er lite brukt blir gitt videre til noen som trenger det og det som er slitt kan bli gjenvunnet. I mange butikker finnes disse returboksene for innlevering.

 

Cubus + Unicef

Cubus aksepterer ikke barnearbeid og samarbeider med Unicef om bedre skoler/utdanning, helsetjenester for gatebarn, drop-in sentre og forebyggende arbeid for å bedre tilstandene i de fattigste landene.

Derfor kan du være sikker på at når du handler hos Cubus så har plaggene heldigvis ikke blitt produsert med noen form for barnearbeid.

 

 

Velkommen til Cubus!

Andre artikler som kan interessere deg