Pakk med maten og spis ute

Spis middag ute. Gjør det enkelt. Man må ikke fyre opp bål hver gang man skal spise ute. Lag maten hjem og ta den med i termos og matboks. Mat smaker ekstra godt ute!

Her er tips til hva du kan pakke maten med fra Kitch´n.

Klassisk termos til å ha mat eller drikke i fra Stanley. Den passer perfekt til eksempelvis varme supper, pølser eller gryter. Termosen har en ekstra stor åpning slik at den er enkel å fylle og helle ut av. Den medfølgende koppen er stor og praktisk som skål. Korken er lett å skru på, og er garantert lekkasjefri. Termosen holder innholdet varmt i 15 timer eller kaldt i 18 timer. Kan rengjøres i oppvaskmaskin.

Clip fresh er en stor oppbevaringsserie som dekker dine behov på kjøkkenet, på tur og til lunsj på skole eller jobb. Produsert i farget PP og TPR plast, og kan brukes i microbølgeovn og rengjøres i oppvaskmaskin.

 

Den praktiske termokoppen To Go Cup kan tas med over alt. Lokket er lett å åpne og lukke når du er på farten, takket være det funksjonelle lokket med klikkfunksjon som enkelt kan betjenes med én hånd. Fyll To Go Cup med kaffe eller annen drikke. Den praktiske bærestroppen av silikon gjør den enkel å ha med seg, slik at man alltid har drikke lett tilgjengelig.

Andre artikler som kan interessere deg