Turistkontor – Visit Trondheim

Velkommen til turistinformasjonen ved Sirkus shopping

Du finner et av to turistkontorer i Trondheim i Informasjonen på Sirkus Shopping.

På besøk i Trondheim? Her finner du all turistinformasjon du trenger!

 

Se Visit Trondheim sin hjemmeside for mer informasjon. Visittrondheim.no

Åpningstider i Turistkontoret på Sirkus er: mandag – fredag 09.00 – 21.00, Lørdag 09.00 – 20.00, Søndag stengt

 

TRONDHEIM.

Velkommen til en smakfull miks av historie, kunst, teknologi og grønt initiativ! Trondheim serveres på et fat av rike tradisjoner og fremtidsrettet innovasjon. Med i overkant av 200 000 innbyggere er det Norges tredje største by – her strømmer storbyens liv gjennom småbyens hjerte.

Folk har reist til Trondheim siden lenge før vikingtiden. Ikke bare var det Norges vikinghovedstad og senere et høytidelig pilegrimsmål, men regionen var også en yndet matdestinasjon! Her oppdaget folket både fjorden og fjellet, med et mylder av sjømat og dyreliv i overflod. Jorda rundt Trondheim er også blant den mest fruktbare i landet – den perfekte grobunn for råvarer i verdensklasse. Dette er Home of Nordic Flavours.

Andre artikler som kan interessere deg