Et Flygende Sirkuspartnerskap!

ET FLYGENDE SIRKUSPARTNERSKAP!

Sirkus Shopping og Flying Seagulls – et Flygende Sirkuspartnerskap. 

Dette samarbeidet skal styrke Flying Seagulls oppdrag om å gi alle barn en verdig barndom og noe å glede seg til, enten det er i flyktningleir, asylmottak, på institusjon eller andre settinger hvor det å være barn er utfordrende. 

Glede og selvtillit er grunnleggende i en sunn barndom og Flying Seagulls Norge skaper disse følelsene gjennom lek, musikk og sirkus, hvor barna får ta del i trygge rom hvor mestring og lek i fellesskap står i fokus. 

I år har Flying Seagulls prosjekter i land som Jordan, Tyrkia, Polen, Hellas og Bulgaria for å spre rundt seg med farge og glede de stedene barn virkelig trenger det.

I fjor hadde organisasjonen til sammen 1605 aktiviteter rundt om i verden, og de delte 72 645 smil! 

Hvorfor har Sirkus Shopping valgt å samarbeidet med Flying Seagulls Norge?

Sirkus Shopping ser den fantastiske jobben som Flying Seagulls gjør med å skape begeistring og glede for barn og familier i en sårbar situasjon. Verdien og den den fantastiske humanitære jobben de gjør betyr så ufattelig mye for så mange.

De har underholdt på senteret en rekke ganger og at vi som senter støtter deres verdier og fantastiske engasjement gjennom meningsfull lek og aktivitet for absolutt alle. Sirkus sin visjon er å støtte alt det gode arbeidet som gjøres i lag og foreninger.

Visjonen til Sirkus Shopping er: Begeistring, glede og en annerledes opplevelse
noe som gjenspeiler og deler verdiene til Flying Seagulls. Som senter ønsker vi
å gi gratis opplevelser som gleder barn og familier som skaper samhold og engasjement. 

Jordan og Tyrkia gjennomgår en flyktningkrise av enorme dimensjoner. Jordan, et av landene med høyest andel av mennesker på flukt, har over  730 000 flyktninger hovedsakelig fra Syria. Halvparten av disse er barn. I 2023 rammet jordskjelvkatastrofen i Tyrkia 15,73 millioner mennesker som nå bor i store containerbyer rundt om i landet. Flying Seagulls reiser dit de ser det er størst behov, og i tillegg til årlige reiser til Jordan, har de nå lansert prosjekt i Tyrkia.

Flying Seagulls har de siste årene vokst betraktelig, og i år har vi prosjekter i land som Jordan, Tyrkia, Polen, Hellas og Bulgaria for å spre rundt oss med farge og glede på steder barn virkelig trenger det. I tillegg til disse internasjonale prosjektene, besøker vi asylmottak, lavinntektsfamilier og institusjoner i England, Hellas, Norge og Nederland.
I år kan antallet barn vi møter bli rekordhøy!
Bulgaria, Polen og Hellas er også land med et stort antall flyktninger av ulike nasjoner og bakgrunner. Vi er utrolig takknemlige for å kunne nå ut til alle. 

I 2023 hadde organisasjonen til sammen 1605 aktiviteter rundt omkring i verden, hvor vi delte 72 645 smil! 

Vi samarbeider med flere lokale partnere for å nå så mange barn som mulig. Våre klovner forvandler de mest utfordrende miljøer til steder hvor barna kan føle seg trygge og glade til tross for frykten og uforutsigbarheten de lever med. Vi skal gi hvert eneste barn vi møter en god latter, en pause fra en vanskelig hverdag, mestringsfølelse og stolthet, og at de har blitt sett og verdsatt. Dette får vi til gjennom vår dynamiske lek-teknikk, sirkus, musikk, magi og glede!

Hva kan du gjøre for å hjelpe? 

Forskning viser at strukturert lek, latter og tillitsfulle relasjoner er de første stegene for at et barn skal kunne bearbeide et traume og delta i utdanning og sunne sosiale interaksjoner. Glede og selvtillit er grunnleggende i en sunn barndom. Om du har muligheten til å støtte vårt oppdrag økonomisk, vil det gi oss muligheten til å nå enda flere barn som trenger et godt barndomsminne. Dersom dette ikke lar seg gjøre, er det svært viktig for oss at flest mulig kjenner til vårt arbeid, spre ordet med venner og familie, og del innleggene våre på Facebook og Instagram.

Nettside: https://www.flyingseagulls.no/

———–

Vi er Flying Seagulls, og vi er ute etter latteren din!

Bli med inn i en spinnvill virvelvind av et fabelaktig fantasishow sammen med oss, hvor magien flyter fritt, alt moro er lov og hvor det alltid blir masse tull og tøys og fjoll og fjas!
Med smittsom energi og lomma full av latter, tar Flying Seagulls leken på ramme alvor, og sørger for at det aldri blir kjedelig. 

Flying Seagulls Norge kommer til Sirkus Shopping og er klar for å bergta små og store publikummere med vår overstrømmende livsglede, altoppslukende positive energi, sirkusleker og masse latter og lek.

 

Om oss: 


Flying Seagulls Norge ble stiftet i desember 2019, og er den norske avdelingen av The Flying Seagull Project fra Storbritannia. Vi er en ideell organisasjon som jobber for å skape en bedre barndom for de barna som trenger det mest, både ute i verden og hjemme i Norge.

Siden 2008 har lekespesialistene i Flying Seagulls UK, Norge og Nederlang besøkt over 400.000 barn i 24 land. Ved hjelp av lek, latter, musikk og magi jobber vi for barns rett til en god barndom. Flying Seagulls jobber med barn både i Norge og ute i verden, sårbare barn på flukt, på institusjoner, i sårbare situasjoner og med ofre for naturkatastrofer. Gjennom lek og humor får barna en trygg arena der de kan uttrykke seg, føle på mestring og samhold, og bare være barn.

Andre artikler som kan interessere deg