Clas Ohlson – Til din tjeneste!

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Med smarte produkter og riktig hjelp, får vi hverdagen din til å flyte litt bedre.

Prøv våre tjenester som gjør livet både grønnere og skjønnere.

Retur av batterier og lyspærer

I Clas Ohlson er vi veldig opptatt av miljø og resirkulering. Derfor synes vi det skal være enkelt å returnere brukte batterier og lyskilder i alle våre butikker, og har tydelig markerte returstasjoner plassert i butikkene. Dersom det er store mengder du skal levere, kan det være lurt å ta en telefon til butikken på forhånd

I flere år har vi samarbeidet med Miljøagentene om Batterijakten. I 2017 samlet batterijegerne inn over HUNDRE tonn(!) batterier. Batterijakten er konkurransen som gir alle fjerdeklassinger sjansen til å lære mer om gjenvinning, kretsløpstenkning og hvordan vi kan bli bedre til å ta vare p&arin; jordens ressurser. Med Batterijakten kan barna gjøre en enkel og viktig innsats for miljøet mens de har det gøy sammen. Ved å følge batteriets reise fra innsamling til gjenvinning, får elevene et bedre bilde av kretsløpstenkning.

Småelektrisk og EL-avfall tilsvarende produkter vi fører kan også leveres i våre butikker for gjenvinning.

 

Andre artikler som kan interessere deg